Pondělí - Čtvrtek: 7.00 - 17.00
Pátek: 7.00 - 16.30
Brněnská 2806/71
586 01 Jihlava
Zavolejte nám
+420 800 600 605
Drobečková navigace

Úvod > Produkty > Vchodové, balkonové a terasové dveře > Vchodové dveře

Vchodové dveře

Vchodové dveře jsou vstupní branou do vašeho domova. Rozumíme tomu, že chcete, aby byly krásné. Design je důležitý, ale podstatná je zejména bezpečnost a dobré izolační vlastnosti. Proto vám dáváme na výběr jen z kvalitních profilů a výplní dveří.

Co požadovat od vchodových dveří?

Vstupní dveře musí dobře vypadat. U nás najdete vysoce kvalitní dveře v prvotřídním designu.

V naší nabídce najdete

  • plastové dveře
  • dřevěné dveře
  • hliníkové dveře

Kombinovat je můžete s širokou škálou doplňků podle vlastního výběru.

I když je krása dveří důležitá, nepodceňujte bezpečnost vchodových dveří. V nabídce máme pouze kvalitní a odolné dveře, vybírat můžete z certifikovaných bezpečnostních dveří do vchodu. Zaměřte se na zpracování dveří i jejich tepelně-izolační a akustické vlastnosti.

Vstupní dveře by neměly propouštět teplo. Měly by dobře přiléhat k prahu a skvěle izolovat. Standardem by měl být tříbodový zámek a kvalitní bytelné panty.

Vchodové dveře, které sedí vašemu domu

Na výběr máte dřevěné, plastové i hliníkové vchodové dveře. Každý materiál má své – hliníkové dveře jsou velmi odolné, plastové dveře dobře izolují a pořídíte je za dobrou cenu, dřevěné dveře jsou tradiční a nadčasové zároveň. Pokud provádíte rekonstrukci domu nebo stavíte, můžete dveře i okna vybrat ze stejného materiálu a ve stejném dekoru. S výběrem vhodných vstupních dveří vám rádi pomůžeme.


Zobrazeny 2 položky
Zobrazeny 2 položky