Pondělí - Čtvrtek: 7.00 - 17.00
Pátek: 7.00 - 16.30
Brněnská 2806/71
586 01 Jihlava
Zavolejte nám
+420 800 600 605
Drobečková navigace

Úvod > Produkty > Vchodové, balkonové a terasové dveře > Posuvné dveřní systémy

Posuvné dveřní systémy

Dveře se nemusí otevírat jen do prostoru. Pokud řešíte úsporu místa nebo hledáte elegantní řešení, použijte posuvné dveřní systémy. Široká škála funkčních možností umožňuje realizovat řešení na míru, které je velmi estetické.

Kde použít posuvné dveřní systémy?

Posuvné dveřní systémy se používají v řadě prostor, příkladem je průchod z obývacího pokoje na terasu nebo z ložnice na balkon. Ušetříte místo a zajistíte si pohodlné ovládání dveří. Posuvné dveřní systémy je možné použít jak v interiéru, tak mezi interiérem a exteriérem.

Výběr posuvných dveřních systémů

Při výběru posuvných dveří se zaměřte hlavně na jejich rozměry, výšku prahu a jednoduchost ovládání. Posuvné dveřní systémy musí mít vždy jednu polovinu pevnou. Hlavní výhodou je, že nezabírají tolik místa při otevření jako běžné dveře. S výběrem i montáží posuvných dveří vám rádi poradíme.


Zobrazeny 3 položky
  • HST zdvižně-posuvný systém

    Zdvižně posuvný-systém je vhodný pro posuvné dveře do hmotnosti křídla 300 kg. Maximální výška dveří je 2,6 metrů, maximální šířka je 6,5 metrů.


  • PAS paralelně-posuvný systém

    Pro snadné a účelné propojení obytného prostoru s terasou nebo balkonem jsou vhodné paralelně-posuvné dveře. Ty umožňují odsunout celé dveřní křídlo do boku. Díky novému kování lze také dveřmi větrat pomocí větrací spáry (velikost 5 mm).


  • PSK sklopně-posuvný systém

    Sklopně-posuvný dveřní systém je určený pro posuvné dveře, které mají sklo křídla do velikosti 3,3 metrů čtverečních. Maximální výška křídla je 2,3 metrů, maximální šířka křídla 1,6 metrů. Výhodou je využití ventilační plochy posuvných dveří podobně jako u běžného okna.


Zobrazeny 3 položky